Afhalen of bezorgen

 

Afhalen
GardenSpace biedt u de mogelijkheid om de producten zelf af te halen in ons magazijn in Rotterdam. U kunt dit tijdens het bestelproces aangeven bij het onderwerp "Verzendmethode". Tevens kunt u aangeven op welke datum u dit wenst te doen. In het veld "bericht voor de bezorger" kunt u vermelden op welk tijdstip u komt, wij kunnen er dan voor zorgen dat het product klaar staat. Houdt u rekening met de afmetingen en gewicht van het pakket. Deze informatie vindt u bij het betreffende product onder het tabje "Specificaties".

Bezorgen
Bijkomende kosten
Indien u kiest voor verzending door GardenSpace dan ziet u meteen de bijkomende kosten hiervoor. Deze worden in het winkelwagentje automatisch opgeteld bij uw aankoopbedrag.

Per categorie zijn de bezorgkosten als volgt (incl. BTW):
Kussenboxen: € 10,-
Metalen tuinhuizen en kasten: € 39,-
Kunststof kasten en bergingen: € 49,-
Kunststof tuinhuizen: € 79,-

Zelf afleverdatum bepalen
Tijdens het bestelproces kunt u bij ‘Gewenste ophaaldatum / afleverdatum’ door middel van de agenda aangeven op welke datum u het product wenst te ontvangen. Dit is handig omdat onze transporteur geen tijdsindicatie kan geven voor de aflevering. De aflevering kan dus plaatsvinden tussen 08.00 en 18.00 uur. U plant de aflevering dus op een dag dat het ú schikt. In het veld ‘Bericht voor de bezorger’ kunt u opmerkingen maken voor de transporteur. Wij kunnen niet garanderen dat wij altijd met uw wensen rekening kunnen houden. Is dit niet het geval dan sturen wij u een e-mail bericht naar het door u opgegeven e-mail adres.

Track & Trace
Nadat GardenSpace het transport geboekt heeft ontvangt u een e-mail van de transporteur. In deze e-mail wordt een track&trace code vermeld waarmee u het transport kunt volgen via de website van de transporteur.

Bij niet thuis
Indien u onverhoopt niet thuis was bij de aflevering zal de transporteur een briefje achterlaten in uw brievenbus. Hierop staat een telefoonnummer vermeld van de klantenservice van de transporteur. Via dit telefoonnummer kunt u een nieuwe afleverafspraak maken.