Bezorgen

Bijkomende kosten

De kosten voor verzending worden in het winkelwagentje automatisch opgeteld bij uw aankoopbedrag.

Per categorie zijn de bezorgkosten als volgt (incl. BTW):
Kussenboxen: € 10,-
Metalen tuinhuizen en kasten: € 39,-
Kunststof kasten en bergingen: € 49,-
Kunststof tuinhuizen: € 79,-

Zelf afleverdatum bepalen
Tijdens het bestelproces kunt u bij ‘Gewenste afleverdatum’ door middel van de agenda aangeven op welke datum u het product wenst te ontvangen. U plant de aflevering dus op een dag dat het ú schikt. In het veld ‘Bericht voor de bezorger’ kunt u opmerkingen maken voor de transporteur. Wij kunnen niet garanderen dat wij altijd met uw wensen rekening kunnen houden. Is dit niet het geval dan sturen wij u een e-mail bericht naar het door u opgegeven e-mail adres.

Track & Trace
Nadat GardenSpace het transport geboekt heeft ontvangt u een e-mail van de transporteur. In deze e-mail wordt een track&trace code vermeld waarmee u het transport kunt volgen via de website van de transporteur.

Bij niet thuis
Indien u onverhoopt niet thuis was bij de aflevering zal de transporteur een briefje achterlaten in uw brievenbus. Hierop staat een telefoonnummer vermeld van de klantenservice van de transporteur. Via dit telefoonnummer kunt u een nieuwe afleverafspraak maken.

Transporteurs
GardenSpace verzendt haar artikelen met een gewicht tot 30kg met PostNL en DPD. Voor artikelen met een gewicht van meer dan 30kg verzenden wij met XXL Pakket en TNT.