Betaalmethoden

iDEAL
Betalen kan bij ons gemakkelijk, snel, direct en veilig met iDEAL. Als je kiest voor iDEAL word je automatisch doorgestuurd naar het betaalscherm van je eigen bank. Hierna kun je via je vertrouwde internetbetaalomgeving betalen, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Na betaling ontvang je een betaalbevestiging via de e-mail. Wanneer je toegang hebt tot internetbankieren bij één van onderstaande banken dan kun je de betaling voldoen via iDEAL: ABN AMRO, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS bank, SNS Regio Bank, Triodos bank, ASN Bank, Van Lanschot Bankiers. Meer informatie over iDEAL vind je op ideal.nl.

Klarna
Achteraf betalen: we kunnen ons natuurlijk voorstellen dat je eerst graag de artikelen wilt bekijken voor je betaalt. Je kunt daarom ook voor de optie Klarna kiezen. Je betaalt dan via Klarna.

Je ontvangt dan na levering via de email een digitale acceptgiro van Klarna. Deze partij zal voor Gardenspace de verdere afhandeling van de betaling verzorgen. Op deze betalingen zijn de algemene voorwaarden van Klarna van toepassing. Voor goedkeuring van deze betalingswijze zal Klarna een gegevenscontrole uitvoeren. Mocht het onverhoopt gebeuren dat er op basis van deze controle geen goedkeuring gegeven wordt, dan kun je alsnog kiezen voor één van de andere betaalmogelijkheden.

Vooruitbetaling per bank
U kiest voor vooruitbetaling per bank? In dat geval krijgt u een e-mail van MultiSafePay, het bedrijf dat onze betalingen verzorgt. In de e-mail staat het referentienummer en bankrekeningnummer dat u kunt gebruiken voor uw overboeking. We versturen uw bestelling, zodra uw betaling is bijgeschreven. Vooruitbetaling per bank is gratis. Let op, dit is niet de snelste manier om ons te betalen! Aangezien de betaling administratief verwerkt en gecontroleerd moet worden, dient u rekening te houden met een langere verwerkingstijd van 2-3 werkdagen. Deze verwerkingstijd staat los van de levertijd.

Bancontact/Mister Cash (België)
Belgische klanten kunnen hun bestelling afrekenen met Bancontact/Mister Cash. Bij deze betaalwijze wordt u doorverwezen naar de online omgeving van uw bank. U betaalt direct vanaf uw eigen bankrekening. Betalen via Bancontact/Mister Cash is gratis.


Wij gebruiken Multisafepay voor al onze veilige online betaalmethoden
Voor alle online betaalmogelijkheden wordt gebruik gemaakt van betaalprovider MultiSafepay. Zij maken gebruik van de meest veilige internetverbinding (SSL).