Endurashed

 

Endurashed is opgericht in 1983 en is de grootste producent van metalen bergingen van Australië. Om de extreme weersomstandigheden in Australië te weerstaan worden alle producten gemaakt van het kwalitatieve Bluescope staal met de gepatenteerde Colorbond® coating
Het plaatmateriaal is van bad-verzinkt staal dat zowel aan de binnen- als buitenkant is voorzien van een coating. Bad-verzinkt staal heeft een dikkere beschermlaag dan staal dat electro verzinkt is. De totale dikte van de platen bedraagt 0,35mm. Veel concurrerende producten zijn electro verzinkt en hebben een plaatdikte van 0,22mm.
In Australië kan het overdag 40 graden worden en de nacht 10 graden vriezen. Om een lange levensduur van de bergingen te garanderen is het staal in deze condities uitgebreid getest. Endurashed is zodanig overtuigd van de kwaliteit dat op alle bergingen een garantie van 20 jaar van toepassing is.
De schroeven waarmee de berging wordt gemonteerd zijn gegalvaniseerd en dus roestvrij. De schroeven tappen zichzelf in het metaal wat zorgt voor een stevige verbinding en goede afdichting.