Endurashed Fietsen- en Containerberging

  • Geschikt voor 3 fietsen of 3 afvalcontainers
  • UV bestendig en onderhoudsvrij
  • Grote deuropening
  • 20 jaar garantie op doorroesten van onbeschadigde panelen
Op voorraad
€ 349,00

De Endurashed fiets- en containerberging is een solide opbergoplossing voor 3 fietsen of 3 afvalcontainers. Uw fietsen staan droog of uw afvalcontainers zijn aan het zicht ontrokken. In de neutrale, antraciet grijze kleur komt deze berging in elk type omgeving goed tot zijn recht.

Ook voor bedrijven, winkels en verenigingen zijn deze kasten van Endurashed interessant. Zij kunnen eenvoudig hun benodigdheden opbergen zoals gereedschappen, kleine voorraden en bijvoorbeeld schoonmaakspullen. U kunt ook denken aan het opbergen van de spullen voor uw hobby of bijvoorbeeld uw huisdieren.

De Endurashed bergingen zijn gemaakt van badverzinkt metaal en zullen daardoor niet roesten. Door de UV bestendige coating zal de kast niet verkleuren door de zon. Voor absolute zekerheid geeft Endurashed 20 jaar garantie op doorroesten van onbeschadigde panelen. Kortom, deze fietsenberging is volledig onderhoudsvrij, u hoeft dus nooit meer te schilderen!

De twee openslaande deuren zorgen voor een grote deuropening waardoor de fietsen goed bereikbaar zijn. U kunt de deuren afsluiten met een hangslot (niet bijgeleverd). De Endurashed fietsen- en containerberging wordt geventileerd door de openingen tussen de wand- en dakplaten.

U monteert de berging met zelftappende schroeven. Op sommige momenten kan het nodig zijn de gaten voor te boren. Een binnenvloer is niet inclusief.

Specificaties
EAN nummer 9345336043422
Materiaal Metaal
Kleur Antraciet
Wanddikte in mm 0,35mm
Breedte in cm (buitenmaat incl. dakoverstek) 208
Diepte in cm (buitenmaat incl. dakoverstek) 107
Wandhoogte in cm 151/131
Deuropening in cm (breedte × hoogte) 192x145
Nokhoogte in cm (buitenmaat) 153
Breedte in cm (buitenmaat excl. dakoverstek) 208
Diepte in cm (buitenmaat excl. dakoverstek) 97
Breedte in cm (binnenmaat) 203
Diepte in cm (binnenmaat) 94
Totaalgewicht 62.0000
Verpakking doos 1 (gewicht in kg) 62
Verpakking doos 1 (afmetingen in cm) 216x84x7
Fabrikant Endurashed
Applicable Dangerous Goods Regulations Not Applicable