Yardmaster 65AEYZ (202×137cm)

  • Volledig onderhoudsvrij
  • Bad verzinkt staal, dus roestvrij
  • Inclusief bodemverankering
  • 12 jaar garantie tegen doorroesten
  • Afsluitbare deuren (hangslot niet meegeleverd)
Op voorraad
€ 319,00

De Yardmaster AEYZ is een ruime berging met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Met de antraciet kleur heeft hij een moderne uitstraling en zal hij in elke tuin passen.

U kunt al uw tuinspullen opbergen zoals uw tuingereedschap, tuinmeubelen, de kussens van uw loungeset, de parasol, de grasmaaier en bijvoorbeeld uw BBQ. Een berging van Yardmaster is ook ideaal voor gezinnen. Na een dag spelen ruimt u in “no time” al het (buiten)speelgoed op. U kunt hierbij denken aan skateboards, de skelter, uw wandelwagen en het zwembadspeelgoed. Maar ook voor het opbergen van de spullen voor uw hobby of bijvoorbeeld uw huisdieren is deze berging uitstekend geschikt.

De 65 AEYZ heeft twee grote schuifdeuren die u indien gewenst kunt afsluiten met een hangslot (niet bijgeleverd). De wanden zijn van bad verzinkt staal en aan zowel de binnen- als buitenzijde gelakt. De berging zal niet door de zon verkleuren en is volledig onderhoudsvrij. U hoeft dus nooit meer te schilderen! Yardmaster geeft 12 jaar garantie op doorroesten van onbeschadigde panelen. 

Het tuinhuisje wordt geventileerd door de openingen tussen de wand- en dakplaten. Met de bijgeleverde beugels en schroeven kunt u de AEYZ aan de ondergrond verankeren. Hierdoor zal de berging bij wind blijven staan en niet verschuiven. Een binnenvloer is niet inclusief.

Dit tuinhuisje wordt geleverd inclusief een duidelijke, nederlandse montagehandleiding en een verankeringspakket. De constructie bestaat uit gegalvaniseerde profielen en schroeven.

Specificaties
EAN nummer 5013546088116
Materiaal Metaal
Kleur Antraciet
Wanddikte in mm 0,30mm
Breedte in cm (buitenmaat incl. dakoverstek) 202
Diepte in cm (buitenmaat incl. dakoverstek) 137
Wandhoogte in cm 163
Deuropening in cm (breedte × hoogte) 71×159
Nokhoogte in cm (buitenmaat) 189
Breedte in cm (buitenmaat excl. dakoverstek) 185
Diepte in cm (buitenmaat excl. dakoverstek) 121
Totaalgewicht 47.0000
Verpakking doos 1 (gewicht in kg) 48
Verpakking doos 1 (afmetingen in cm) 185×55×13
Verpakking doos 2 (gewicht in kg) NVT
Verpakking doos 2 (afmetingen in cm) NVT
Verpakking doos 3 (gewicht in kg) NVT
Verpakking doos 3 (afmetingen in cm) NVT
Fabrikant Yardmaster
Applicable Dangerous Goods Regulations Not Applicable