Yardmaster 67AEYZ (202×217cm)

  • Volledig onderhoudsvrij
  • Bad verzinkt staal, dus roestvrij
  • Inclusief bodemverankering
  • 12 jaar garantie tegen doorroesten
  • Afsluitbare deuren (hangslot niet meegeleverd)
Op voorraad
€ 329,00

De Yardmaster AEYZ is een ruime berging met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Met de antraciet kleur heeft hij een moderne uitstraling en zal hij in elke tuin passen.

Een berging van Yardmaster is ideaal voor gezinnen. Na een dag spelen ruimt u in “no time” al het (buiten)speelgoed op. U kunt hierbij denken aan skateboards, de skelter, fietsen, uw wandelwagen en het zwembadspeelgoed. Ook voor bedrijven, winkels en verenigingen zijn deze tuinhuisjes van Yardmaster interessant. Zij kunnen eenvoudig hun benodigdheden opbergen zoals gereedschappen, kleine voorraden en bijvoorbeeld schoonmaakspullen.
De AEYZ bergingen zijn onmisbaar op de camping. U kunt uw fietsen, tuinmeubelen, uw BBQ en tuingereedschap gemakkelijk voor korte en langere tijd opbergen. Bedenk ook dat een een metalen berging niet brandbaar is. Wel zo veilig!

De AEYZ heeft twee grote schuifdeuren die u indien gewenst kunt afsluiten met een hangslot (niet bijgeleverd). De wanden zijn van bad verzinkt staal en aan zowel de binnen- als buitenzijde gelakt. De berging zal niet door de zon verkleuren en is volledig onderhoudsvrij. U hoeft dus nooit meer te schilderen! Yardmaster geeft 12 jaar garantie op doorroesten van onbeschadigde panelen. 

Deze Yardmaster is voorzien van een rijdrempel. U kunt fietsen of bijvoorbeeld uw grasmaaier moeiteloos naar binnen rijden. Het tuinhuisje wordt geventileerd door de openingen tussen de wand- en dakplaten. Met de bijgeleverde beugels en schroeven kunt u de AEYZ aan de ondergrond verankeren. Hierdoor zal de berging bij wind blijven staan en niet verschuiven. Een binnenvloer is niet inclusief.

Dit tuinhuisje wordt geleverd inclusief een duidelijke, nederlandse montagehandleiding en een verankeringspakket. De constructie bestaat uit gegalvaniseerde profielen en schroeven.

Specificaties
EAN nummer 5013546088215
Materiaal Metaal
Kleur Antraciet
Wanddikte in mm 0,30mm
Breedte in cm (buitenmaat incl. dakoverstek) 202
Diepte in cm (buitenmaat incl. dakoverstek) 217
Wandhoogte in cm 163
Deuropening in cm (breedte × hoogte) 71×159
Nokhoogte in cm (buitenmaat) 189
Breedte in cm (buitenmaat excl. dakoverstek) 185
Diepte in cm (buitenmaat excl. dakoverstek) 201
Totaalgewicht 65.0000
Verpakking doos 1 (gewicht in kg) 65
Verpakking doos 1 (afmetingen in cm) 206x55x14
Verpakking doos 2 (gewicht in kg) NVT
Verpakking doos 2 (afmetingen in cm) NVT
Verpakking doos 3 (gewicht in kg) NVT
Verpakking doos 3 (afmetingen in cm) NVT
Fabrikant Yardmaster
Applicable Dangerous Goods Regulations Not Applicable