Yardmaster 84APZA (238×119cm)

  • Volledig onderhoudsvrij
  • Bad verzinkt staal, dus roestvrij
  • Inclusief bodemverankering
  • 12 jaar garantie tegen doorroesten
  • Afsluitbare deuren (hangslot niet meegeleverd)
Op voorraad
€ 379,00

De Yardmaster APZA is een compacte berging maar biedt u van binnen verassend veel ruimte! Met de moderne en neutrale antraciet kleur zal de kast in elk type tuin tot zijn recht komen.

Deze berging is ideaal voor gezinnen. Na een dag spelen ruimt u in “no time” al het (buiten)speelgoed op. U kunt hierbij denken aan skateboards, de skelter, fietsen, uw wandelwagen en het zwembadspeelgoed. Ook voor bedrijven, winkels en verenigingen zijn de kasten van Yardmaster interessant. Zij kunnen eenvoudig hun benodigdheden opbergen zoals gereedschappen, kleine voorraden en bijvoorbeeld schoonmaakspullen.
U kunt ook denken aan het opbergen van de spullen voor uw hobby of bijvoorbeeld uw huisdieren.

De wanden zijn van bad verzinkt staal en daardoor volledig roestvrij! U hoeft dus nooit meer te schilderen! Daarnaast zijn zowel de binnen- als buitenkant van de wanden voorzien van een UV bestendige coating. De kast zal niet door de zon verkleuren. Voor maximale zekerheid geeft Yardmaster 12 jaar garantie op doorroesten van onbeschadigde panelen.

Met de twee grote schuifdeuren zet u flinke objecten gemakkelijk binnen. U kunt de deuren desgewenst afsluiten met een hangslot (niet bijgeleverd). Deze tuinkast is voorzien van een rijdrempel. U kunt fietsen of bijvoorbeeld uw grasmaaier moeiteloos naar binnen rijden. Met de bijgeleverde beugels en schroeven kunt u de Yardmaster APZA aan de ondergrond verankeren. Hierdoor zal de berging bij wind blijven staan en niet verschuiven of omvallen. Deze berging wordt geventileerd door de openingen tussen de wand- en dakplaten. Een binnenvloer is niet inclusief.

De montage is eenvoudig, de APZA wordt geleverd inclusief een duidelijke, nederlandse montagehandleiding. De constructie bestaat uit gegalvaniseerde profielen en schroeven.

Specificaties
EAN nummer 5013546040510
Materiaal Metaal
Kleur Antraciet
Wanddikte in mm 0,30mm
Breedte in cm (buitenmaat incl. dakoverstek) 238
Diepte in cm (buitenmaat incl. dakoverstek) 119
Wandhoogte in cm 165/174
Deuropening in cm (breedte × hoogte) 102x155
Nokhoogte in cm (buitenmaat) 174
Breedte in cm (buitenmaat excl. dakoverstek) 224
Diepte in cm (buitenmaat excl. dakoverstek) 104
Totaalgewicht 49.0000
Verpakking doos 1 (gewicht in kg) 49
Verpakking doos 1 (afmetingen in cm) 167×71×10
Verpakking doos 2 (gewicht in kg) NVT
Verpakking doos 2 (afmetingen in cm) NVT
Verpakking doos 3 (gewicht in kg) NVT
Verpakking doos 3 (afmetingen in cm) NVT
Fabrikant Yardmaster
Applicable Dangerous Goods Regulations Not Applicable