Yardmaster 104APZA (298×119cm)

  • Volledig onderhoudsvrij
  • Bad verzinkt staal, dus roestvrij
  • Inclusief bodemverankering
  • 12 jaar garantie tegen doorroesten
  • Afsluitbare deuren (hangslot niet meegeleverd)
Niet op voorraad
Nog 0 beschikbaar
€ 459,00

De Yardmaster APZA is een compacte berging maar biedt u van binnen verassend veel ruimte! Met de moderne en neutrale antraciet kleur zal de kast in elk type tuin tot zijn recht komen.

U kunt al uw tuinspullen opbergen zoals uw tuingereedschap, tuinmeubelen, de kussens van uw loungeset, de parasol, de grasmaaier en bijvoorbeeld uw BBQ. U kunt ook denken aan het opbergen van de spullen voor uw hobby of bijvoorbeeld uw huisdieren.
De bergingen van Yardmaster zijn onmisbaar op de camping. U kunt uw fietsen, tuinmeubelen en tuingereedschap gemakkelijk voor korte en langere tijd opbergen. Bedenk ook dat een een metalen berging niet brandbaar is. Wel zo veilig!

De wanden zijn van bad verzinkt staal en daardoor volledig roestvrij! U hoeft dus nooit meer te schilderen! Daarnaast zijn zowel de binnen- als buitenkant van de wanden voorzien van een UV bestendige coating. De kast zal niet door de zon verkleuren. Voor maximale zekerheid geeft Yardmaster 12 jaar garantie op doorroesten van onbeschadigde panelen.

Met de twee grote schuifdeuren zet u flinke objecten gemakkelijk binnen. U kunt de deuren desgewenst afsluiten met een hangslot (niet bijgeleverd). Deze tuinkast is voorzien van een rijdrempel. U kunt fietsen of bijvoorbeeld uw grasmaaier moeiteloos naar binnen rijden. Met de bijgeleverde beugels en schroeven kunt u de Yardmaster APZA aan de ondergrond verankeren. Hierdoor zal de berging bij wind blijven staan en niet verschuiven of omvallen. Deze berging wordt geventileerd door de openingen tussen de wand- en dakplaten. Een binnenvloer is niet inclusief.

De montage is eenvoudig, de APZA wordt geleverd inclusief een duidelijke, nederlandse montagehandleiding. De constructie bestaat uit gegalvaniseerde profielen en schroeven.

Specificaties
EAN nummer 5013546042811
Materiaal Metaal
Kleur Antraciet
Wanddikte in mm 0,30mm
Breedte in cm (buitenmaat incl. dakoverstek) 298
Diepte in cm (buitenmaat incl. dakoverstek) 119
Wandhoogte in cm 165/174
Deuropening in cm (breedte × hoogte) 120x155
Nokhoogte in cm (buitenmaat) 174
Breedte in cm (buitenmaat excl. dakoverstek) 284
Diepte in cm (buitenmaat excl. dakoverstek) 104
Totaalgewicht 60.0000
Verpakking doos 1 (gewicht in kg) 60
Verpakking doos 1 (afmetingen in cm) 190x75x14
Verpakking doos 2 (gewicht in kg) NVT
Verpakking doos 2 (afmetingen in cm) NVT
Verpakking doos 3 (gewicht in kg) NVT
Verpakking doos 3 (afmetingen in cm) NVT
Fabrikant Yardmaster
Applicable Dangerous Goods Regulations Not Applicable