Yardmaster 86TASL (243x202cm)

  • Volledig onderhoudsvrij
  • Bad verzinkt staal met een vinyl coating
  • Inclusief bodemverankering
  • Twee transparante dakpanelen zorgen voor licht
  • 12 jaar garantie tegen doorroesten
  • Afsluitbare deuren (hangslot niet meegeleverd)
Op voorraad
€ 599,00

De Yardmaster TASL is een ruim tuinhuis met een aantrekkelijke houten uitstraling maar in tegenstelling tot hout volledig onderhoudsvrij.

U kunt al uw tuinspullen opbergen zoals uw tuingereedschap, tuinmeubelen, de kussens van uw loungeset, de parasol, de grasmaaier en bijvoorbeeld uw BBQ. Dit tuinhuisje is ook ideaal voor gezinnen. Na een dag spelen ruimt u in “no time” al het (buiten)speelgoed op. U kunt hierbij denken aan skateboards, de skelter, fietsen, uw wandelwagen en het zwembadspeelgoed. U kunt ook denken aan het opbergen van de spullen voor uw hobby of bijvoorbeeld uw huisdieren.

De twee grote schuifdeuren zorgen ervoor dat u grote objecten gemakkelijk naar binnen brengt. Indien gewenst kunt u de deuren afsluiten met een hangslot (niet bijgeleverd). Om stormschade zoveel mogelijk te voorkomen kunt u de berging verankeren met de bijgeleverde ankers. De wanden zijn gemaakt van hoogwaardig, badverzinkt staal met een polymer coating. Dit betekent dat u nooit meer hoeft te schilderen en ook het gebruik van roestwerende middelen is overbodig. Yardmaster geeft 12 jaar garantie op doorroesten van onbeschadigde panelen. De gegalvaniseerde profielen en verbindingen zorgen voor een sterke en stabiele constructie van de berging. U monteert ze met de bijgeleverde gegalvaniseerde schroeven. Het tuinhuisje wordt geventileerd door de openingen tussen de wand- en dakplaten. Dit Yardmaster tuinhuisje is voorzien van twee transparante dakpanelen zodat u in de berging voldoende licht heeft. Bij elke Yardmaster berging zit een duidelijke, nederlandse montagehandleiding. Een binnenvloer is niet inclusief.

Specificaties
EAN nummer 5013546031013
Materiaal Metaal
Kleur Grijs/bruin
Wanddikte in mm 0,30mm
Breedte in cm (buitenmaat incl. dakoverstek) 243
Diepte in cm (buitenmaat incl. dakoverstek) 202
Wandhoogte in cm 182
Deuropening in cm (breedte × hoogte) 101×178
Nokhoogte in cm (buitenmaat) 215
Breedte in cm (buitenmaat excl. dakoverstek) 226
Diepte in cm (buitenmaat excl. dakoverstek) 186
Verpakking doos 1 (gewicht in kg) 50
Verpakking doos 1 (afmetingen in cm) 190x75x10
Verpakking doos 2 (gewicht in kg) 39
Verpakking doos 2 (afmetingen in cm) 190×75×10
Verpakking doos 3 (gewicht in kg) NVT
Verpakking doos 3 (afmetingen in cm) NVT
Fabrikant Yardmaster
Applicable Dangerous Goods Regulations Not Applicable