Yardmaster tuinkast 84PEZ (238×119cm)

  • Volledig onderhoudsvrij
  • Bad verzinkt staal, dus roestvrij
  • Inclusief bodemverankering
  • 12 jaar garantie tegen doorroesten
Op voorraad
€ 389,00

De Yardmaster PEZ is een ideale uitbreiding van uw bestaande berging of schuur. Ondanks de compacte buitenmaat biedt hij veel praktische ruimte. Met de zilvergrijze kleur heeft hij een moderne uitstraling en zal hij in elk type omgeving tot zijn recht komen.

Deze berging is ideaal voor gezinnen. Na een dag spelen ruimt u in “no time” al het (buiten)speelgoed op. U kunt hierbij denken aan skateboards, de skelter, fietsen, uw wandelwagen en het zwembadspeelgoed. U kunt ook denken aan het opbergen van de spullen voor uw hobby of bijvoorbeeld uw huisdieren.
Ook voor bedrijven, winkels en verenigingen zijn deze kasten van Yardmaster interessant. Zij kunnen eenvoudig hun benodigdheden opbergen zoals gereedschappen, kleine voorraden en bijvoorbeeld schoonmaakspullen.

De PEZ van Yardmaster zien we veel op de camping. U kunt uw fietsen, tuinmeubelen, uw BBQ en tuingereedschap gemakkelijk voor korte en langere tijd opbergen. Bedenk ook dat een een metalen berging niet brandbaar is. Wel zo veilig!

De berging is voorzien van een draaideur die u aan beide zijden van de berging kunt monteren, zowel naar rechts als naar links draaiend. Indien gewenst kunt u de deur afsluiten met een hangslot (niet bijgeleverd). De kast is gemaakt van badverzinkt metaal en zal daardoor niet roesten of door de zon verkleuren. Kortom, de berging is volledig onderhoudsvrij, u hoeft dus nooit meer te schilderen! Yardmaster geeft 10 jaar garantie op doorroesten van onbeschadigde panelen. De Yardmaster PEZ wordt geventileerd door de openingen tussen de wand- en dakplaten.

Met de bijgeleverde beugels en schroeven kunt u de berging aan de ondergrond verankeren. Hierdoor zal de dezenbij wind blijven staan en niet verschuiven of omvallen. Een binnenvloer is niet inclusief.

Specificaties
EAN nummer 5013546041111
Materiaal Metaal
Kleur Zilvergrijs
Wanddikte in mm 0,30mm
Breedte in cm (buitenmaat incl. dakoverstek) 238
Diepte in cm (buitenmaat incl. dakoverstek) 119
Wandhoogte in cm 165/174
Deuropening in cm (breedte × hoogte) 63×155
Nokhoogte in cm (buitenmaat) 174
Breedte in cm (buitenmaat excl. dakoverstek) 224
Diepte in cm (buitenmaat excl. dakoverstek) 104
Verpakking doos 1 (gewicht in kg) 50
Verpakking doos 1 (afmetingen in cm) 190x75x14
Verpakking doos 2 (gewicht in kg) NVT
Verpakking doos 2 (afmetingen in cm) NVT
Verpakking doos 3 (gewicht in kg) NVT
Verpakking doos 3 (afmetingen in cm) NVT
Fabrikant Yardmaster
Applicable Dangerous Goods Regulations Not Applicable